• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere kaarsenmakerij.


    Shop nu

Gildewerk kaarsen

Natuurlijke kaarsen maken: Handgemaakte kaarsen zijn aantrekkelijker dan machinaal gemaakte kaarsen.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte natuurlijke kaarsen

Natuurlijke kaarsen zijn een trend

Natuurlijke kaarsen zijn een trend. Veel mensen streven er namelijk naar om zo veel mogelijk plantaardige producten te gebruiken in hun huishouden of bedrijf. Met een natuurlijke kaars voeg je sfeer en kleur toe aan een interieur, zonder het milieu te belasten. Wil jij inspelen op deze trend en je eigen plantaardige kaarsen gaan maken én verkopen? Bij Gildewerk helpen we je graag op weg.

In onze webshop vind je alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Met een kleine investering kun jij beginnen met het maken van je eigen natuurlijke kaarsen. Deze winstgevende ambacht is zeer geschikt voor (kleine) ondernemers en instellingen.

Wens je meer informatie over hoe je kaarsen ondernemer kan worden?

Natuurlijke kaarsen maken met de hulp van Gildewerk

Natuurlijke kaarsen maken is niet heel ingewikkeld. Met een klein beetje oefening en wat tips van onze specialisten zul je zien dat jij de ambacht binnen korte tijd onder de knie krijgt. Bij Gildewerk staan we altijd klaar om je te helpen én organiseren we regelmatig leuke workshops. Tijdens de workshops leren we je om je technieken en vaardigheden te verbeteren en vertellen we je meer over de laatste trends. Op deze manier maak jij je natuurlijke kaarsen nog interessanter voor de verkoop. Speel bijvoorbeeld met verschillende kleurtjes en vormen of voeg bijzondere geuren toe aan je kaarsen.

Direct zelf natuurlijke kaarsen maken?

Wil je direct beginnen met zelf natuurlijke kaarsen te maken? Plaats je bestelling dan in de webshop. In ons ruime assortiment vind je alles om aan de slag te gaan: van apparatuur tot aan grondstoffen, gereedschappen en andere benodigdheden. Heb je een vraag of wil je graag een persoonlijk advies over het maken van kaarsen? Contacteer ons dan via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Tot slot helpt Gildewerk je niet alleen bij het maken van kaarsen, maar ook bij het maken van zeep. Zo kun je je assortiment uitbreiden met een natuurlijke zeep of je verdiepen in de verschillen tussen deze twee ambachten.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.