De Cold Process Methode

Gildewerk presenteert de Cold Process Methode.

Gildewerk’s Cold Process Methode gaat terug naar de basis van het zeep maken en is enorm populair omdat ze voldoet aan de hedendaagse behoefte om te werken met natuurlijke materialen en veel ruimte biedt voor creativiteit.

Deze manier van zeep maken houdt in dat je op kamertemperatuur plantaardige oliën en boters mengt met loog (dat is natrium hydroxide, NaOH). De oliën, boters en de loog gaan het verzepingsproces aan. Van de loog blijft na het verzepingsproces niets meer over.

Door het verzepingsproces ontstaat natuurlijke glycerine dat erg verzorgend is voor de huid. Dit zit van nature dus in elk stuk Cold Process zeep.

Cold Process zeep kan schitterend worden versierd met wervelingen, kleurlagen en onbeperkte ontwerpen. Sommige zeepmakers kiezen ervoor om natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor textuur, terwijl anderen een toplaag van kruiden hebben voor een artistieke, aromatische finale. De mogelijkheden voor het maken van Cold Process zeep zijn eindeloos en heeft ook nog andere voordelen: het is vriendelijk voor zowel het milieu als voor de huid. Genoeg reden om te beginnen.

Waarom je kiest voor Gildewerk’s Cold Process Methode.

Met de zuivere grondstoffen van Gildewerk, doeltreffende apparatuur en veilige werkmethoden, heb je Gildewerk’s Cold Process Methode in één zin samengevat.

De methode brengt je een creatieve, ecologische en verantwoorde manier om Cold Process zeep te produceren. Vooral in context met het unieke Kwaliteitssysteem waarmee je eindproduct voldoet aan de strenge Europese Hygiëne en Cosmetica-wetgeving, heb je een potentiele bestseller in handen. Want wie zeep maakt, moet aan bepaalde eisen voldoen omdat het product met de huid in aanraking komt. Met een abonnement op het Kwaliteitssysteem neemt Gildewerk de verantwoording voor de geproduceerde zepen en biedt hulp en ondersteuning bij de administratieve verplichtingen en afhandeling van eventuele problemen.

Bestel nu gelijk de Gildewerk Cold-Process Starter Kit

Vult hier uw gegevens in en bestel gelijk de Gildewerk Cold-Process Starter kit. Klik HIER of scroll verder naar beneden om de inhoud van het de kit te zien.

De Gildewerk Cold-Process starter Kit bestaat uit

De Starters Kit Cold Process van Gildewerk bevat alles om te beginnen met het maken van de heerlijkste zepen. Denk hierbij aan alle basis apparatuur en de basis grondstoffen om het zeep maken goed te kunnen uitproberen. Daarna kunt u altijd via onze webshop alle grondstoffen bij bestellen en hierdoor enorm veel variatie te creëren.

Wat kunt u nu precies  verwachten bij het bestellen van deze starters Kit?

In de set zit de houten zeepmal, waarmee de meeste zeep makers de zeep maken. Daarnaast zitten er verschillende mengbakken en schenkkannen voor het verwerken van alle grondstoffen. En ook een pan voor het smelten van de boters van uw recept. Niet onbelangrijk zitten er ook spullen ter bescherming bij, zoals handschoenen, haarnetten en een veiligheidsbril.

En natuurlijk ook grondstoffen om mee te werken. In deze set zit kokos olie, olijf olie en zonnebloemolie. Dit samen met de etherische geurolie Lavendin Grosso en de natuurlijke klei kleur roze. En om het af te maken zit er natuurlijk de natrium hydroxide om de verzepingsreactie tot stand te brengen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.