• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere zeepmakerij.


    Shop nu

Gildewerk kaarsen

Natuurlijke geurkaarsen maken: Handgemaakte kaarsen zijn aantrekkelijker dan machinaal gemaakte kaarsen.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte natuurlijke kaarsen

Unieke ambiance met natuurlijke geurkaarsen

Met natuurlijke geurkaarsen creëer je een unieke ambiance. De geurkaarsen ruiken namelijk niet alleen heerlijk, maar zien er ook sfeervol en kleurrijk uit. Zelfs als ze niet branden vormen deze kaarsen dan ook een eyecatcher. Natuurlijke geurkaarsen zijn bovendien een duurzaam alternatief voor gewone kaarsen.

Wil jij graag zelf natuurlijke geurkaarsen gaan maken? Bij Gildewerk kun je terecht voor al je benodigdheden. Wij verkopen apparatuur, grondstoffen, gereedschap en andere must-haves aan ondernemers en instellingen die natuurlijke kaarsen willen maken en verkopen. Ook als je hier nog geen ervaring mee hebt, helpen we je graag verder.

Wens je meer informatie over hoe je kaarsen ondernemer kan worden?

Natuurlijke geurkaarsen maken met een kleine investering

Natuurlijke geurkaarsen maken vraagt om een kleine investering. Je hebt namelijk een aantal benodigdheden nodig om aan de slag te kunnen. Ook zijn er een aantal tips en tricks die jou helpen om mooie en professionele kaarsen te maken. Bij Gildewerk organiseren we workshops waarin we je de kunst van het kaarsen maken tot in de puntjes uitleggen. Daarnaast ben je welkom voor workshops waarin we je nieuwe technieken leren of inspelen op bepaalde trends. Tot slot zijn we altijd bereikbaar voor goede raad en adviezen. Onze klantenservice reageert altijd zo snel mogelijk op jouw vraag.

Meer weten over zelf natuurlijke geurkaarsen maken?

Wil je meer weten over zelf natuurlijke geurkaarsen maken? Of wil je direct aan de slag? Neem dan contact op met het team van Gildewerk via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. In de webshop kun je eventueel direct een bestelling plaatsen en kennis maken met ons overige assortiment. Zo verkopen wij tevens alle benodigdheden om zelf zeep te maken. Overweeg bijvoorbeeld om tevens een natuurlijke zeep in je assortiment op te nemen. Zeep is –net als kaarsen- vrij eenvoudig om te maken én altijd een populair cadeautje om te geven en te ontvangen.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.