• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere kaarsenmakerij.


    Shop nu

Gildewerk geurkaarsen

Zelf geurkaarsen maken: Handgemaakte geurkaarsen zijn aantrekkelijker dan machinaal gemaakte geurkaarsen.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte geurkaarsen.

Geurkaarsen maken in je eigen kaarsenmakerij of tijdens een workshop

Geurkaarsen maken in je eigen kaarsenmakerij of een workshop kaarsen maken organiseren in een zorginstelling: dat klinkt toch als een goed plan? Bij Gildewerk maken wij dit mogelijk voor ondernemers en instellingen. Naast dat wij al het materiaal en de machines verschaffen, zorgen wij er voor dat je direct aan de slag kunt. Zo kun je bij ons een cursus volgen waarin we je professioneel kaarsen leren maken.

Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor advies en tips. Jouw geurkaarsen worden hierdoor gegarandeerd een doorslaand succes. Naast dat de je de geurkaarsen voor eigen gebruik kunt maken of kunt verkopen, kun je ze ook inzetten als relatiegeschenk of een origineel cadeautje. Zo kan een zorginstelling de geurkaarsen verkopen en de opbrengst gebruiken voor een uitje of goed doel.

Wens je meer informatie over hoe je kaarsen ondernemer kan worden?

Zelf geurkaarsen maken door kaarsen te dompelen of te gieten

Zelf geurkaarsen maken kan door kaarsen te dompelen of kaarsen te gieten. Welke benodigdheden je precies nodig hebt, is afhankelijk van de techniek die je gaat gebruiken. In onze rijk uitgeruste webshop vind je de grondstoffen, apparatuur, gereedschappen en andere benodigdheden om een mooie en ambachtelijke kaars te maken. Ontdek bijvoorbeeld ons uitgebreide aanbod met parfum olie en onze verpakkingsmaterialen. Naast dat Gildewerk jou alle benodigdheden verkoopt en voorziet van advies, kun je gebruik maken van onze onderhoudsservice. Wij zorgen er voor dat jouw apparatuur en materiaal in de beste conditie blijft. Zo heb je lang plezier van deze leuke én winstgevende investering. Goed om te weten: ook met een gering budget kun je beginnen met het maken van kaarsen.

Geurkaarsen zelf maken: contacteer ons voor informatie

Heb je interesse om geurkaarsen zelf te maken? Of wil je meer weten over ons en onze overige diensten zoals ons zeep maken pakket? Kijk dan rustig verder op onze website. Hier vind je veel praktische informatie over de kaarsen en kun je eventueel direct een bestelling plaatsen in onze webshop. Mocht je vragen hebben, tips willen krijgen over hoe je het beste kaarsen kunt maken of je willen inschrijven voor één van onze workshops of cursussen, neem dan contact met ons op. Het team van Gildewerk helpt je graag. Je bereikt het team van Gildewerk via de e-mail of telefoon. Tot slot vind je ook onder de “veelgestelde vragen” veel informatie over ons en onze manier van werken. Graag tot ziens bij Gildewerk.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.