Gildewerk zeep maken pakket

Zelf zeep maken met een pakket van Gildewerk.

Ambachtelijke zeep onderscheidt zich van fabriekszeep in uitstraling en variëteit. Zelfs bij de meest eenvoudige ambachtelijke handzeep valt dit direct op samen met de kwaliteit naast de fantasieloze fabriekszeep.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging.

Direct beginnen met ons zeep maken pakket

Wil je direct beginnen met het maken van je eigen zeep? Koop dan ons zeep maken pakket. Hierin vind je alle benodigdheden die je gebruikt tijdens het maken van zeep. Van de grondstoffen tot aan de hulpmiddelen en apparatuur: wij zorgen er voor dat je direct aan de slag kunt. Dit is ideaal als je van je hobby je werk wilt gaan maken of als je grotere hoeveelheden ambachtelijke zeep wilt gaan maken.

De ambachtelijke zeep kun je verkopen, maar is ook ideaal om cadeau te doen. Maak bijvoorbeeld originele relatiegeschenken, aandenkens aan een speciale gelegenheid of een gepersonaliseerde zeep om aan de gasten in jouw bed & breakfast te geven.

Wil je meer weten over onze ecologische, economische, veilige en verantwoorde wijze van zeep maken?

Zelf zeep maken pakket & workshop

Voor mensen die niet eerder zelf zeep hebben gemaakt, kunnen we onze cursussen en workshops van harte aanraden. Hierin leren we je alle ins & outs voor als je je eigen ambachtelijke zeep wilt gaan maken. Zo leren we je de perfecte mengverhoudingen te vinden, de machines te bedienen en van jouw zeep een bijzonder product te maken. Wist je bijvoorbeeld dat de mogelijkheden qua vorm, geur en kleur eindeloos zijn? Ook kun je je zeep voorzien van een bijzonder detail zoals een logo of naam. Dit is ideaal als je de zeep wilt verkopen of wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden. Belangrijk om te weten: heb je geen cursus of workshop gevolgd, maar wel support nodig tijdens het maken van zeep? Neem dan gerust contact met Gildewerk op.

Bestel je zeep maken pakket direct

In onze webshop kun je het zeep maken pakket direct bestellen. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Mocht je vragen hebben over het pakket, de workshops of onze diensten, neem dan contact op met de klantenservice van Gildewerk. Gildewerk is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Uiteraard vind je ook op onze website veel praktische informatie over de zeep. Neem de tijd om alles door te lezen en ontdek meer over wat wij voor jouw zeepmakerij kunnen betekenen. Liefhebbers van ambachtelijke producten kunnen wij ook onze kaars maken pakketten aanrader. In dit starters pakket vind je alles om je eigen kaarsen te gaan maken. Veel succes!

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.